Τεχνητό μέλος ποδιού

ΤΕΧΝΗΤΑ ΜΕΛΗ – ΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

0,00 

Ο ακρωτηριασμός αποτελεί μια από τις σοβαρότερες χειρουργικές επεμβάσεις με σημαντικές συνέπειες στην καθημερινότητα του ασθενή και της οικογένειάς του. Η ομάδα της αποκατάστασης έχει να επιτελέσει ένα σημαντικό έργο, που σκοπό έχει την επιστροφή του ασθενή στην εργασία του, στις δραστηριότητες που είχε, στις παλιές του συνήθειες.Εδώ έρχεται η προσθετική, δηλ. ο επιστημονικός αυτός κλάδος που ασχολείται με την τεχνητή αντικατάσταση ενός ελλείποντος μέλος του σώματος, σε περιπτώσεις ακρωτηριασμών ή εκ γενετής ανεπάρκειας άκρων.

Ο προσθετικός καλείται να επιλέξει, να κατασκευάσει και στην συνέχεια να εφαρμόσει μια πρόθεση άνω ή κάτω άκρων. Η πρόθεση σκοπό έχει να αντικαταστήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τη λειτουργία ή την εμφάνιση ενός ελλείποντος άκρου ή μέλους του σώματος.

Στην EMBRACE κατασκευάζουμε προθέσεις άνω και κάτω άκρων με σύγχρονα εξαρτήματα και υλικά υψηλής ποιότητας, συμβάλλοντας έτσι στην πραγματοποίηση των προσδοκιών του κάθε ασθενή ξεχωριστά, για επανένταξη στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Τεχνητό μέλος ποδιού”

phone
211 406 8873
Μετάβαση στο περιεχόμενο