Σχετικά με εμάς

ΤΕΧΝΗΤΑ ΜΕΛΗ – ΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Από το 1991

Μετράμε σχεδιάζουμε κατασκευάζουμε και εφαρμόζουμε προσθετικές και ορθωτικές συσκευές” / Κατασκευάζουμε και εφαρμόζουμε τεχνητά μέλη και ορθωτικές συσκευές ειδικά σχεδιασμένες για εσάς. (κατόπιν λήψεως μέτρων)

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε μέσα από την ανάγκη της σύγχρονης κοινωνίας για δυναμικές απαντήσεις και λύσεις στα καθημερινά προβλήματα πρόληψης, υγείας, αποκατάστασης και αυτονομίας, που απασχολούν τον συνάνθρωπό μας.

Έχοντας αυτό κατά νου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε τις ιδέες και τις προτάσεις μας για ολοκληρωμένες, σύγχρονες και τεχνολογικά εξελιγμένες κατασκευές, που σκοπό έχουν να υποστηρίξουν, διορθώσουν ή και να αντικαταστήσουν κάποιο ανθρώπινο μέλος του σώματος, που έχει απολεσθεί είτε από τραυματισμό, είτε από παθολογικά αίτια.

Σε συνεργασία με αξιόπιστους και αναγνωρισμένους Ορθοπεδικούς Οίκους του εξωτερικού επιλέγουμε τα κατάλληλα υλικά και εξαρτήματα, έτσι ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον σύγχρονο άνδρα, γυναίκα και τους μικρούς μας φίλους. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας βασίζονται στα διεθνή πρότυπα και μεθοδολογίες ελέγχου ποιότητας του κλάδου μας, με αποτέλεσμα να προσφέρουμε κάθε φορά υψηλής ποιότητας σύγχρονες ορθοπεδικές κατασκευές.

Στην EMBRACE η άμεση εξυπηρέτηση από όλους τους συνεργάτες μας, η αποδοτική σχέση οφέλους – κόστους, ο σεβασμός των προθεσμιών και η άμεση παράδοση των προϊόντων αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της εταιρικής μας φιλοσοφίας. Έχουμε καταφέρει να μαθαίνουμε συνεχώς, να εξελισσόμαστε και να εξυπηρετούμε τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας.

phone
211 406 8873
Μετάβαση στο περιεχόμενο